Dumortieriet Ruwe Edelsteen

Dumortieriet Ruwe Edelsteen

Op voorraad
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen dag(en)

Beschrijving

LET OP maat en vorm kan afwijken van foto!!!


Het mineraal Dumortieriet kan warrige mensen helpen te focussen of concentreren. Hij wordt gebruikt om je heldere verbinding en intuïtieve vermogens te openen of te versterken.
Het mineraal Dumortieriet is een uitstekende steen om in te zetten wanneer je behoefte hebt aan hogere leiding in je leven. De energie van de steen stimuleert het hogere denken en visionaire vermogens.


Werking van dumortieriet

Klachten verminderen met dumortieriet:

Het mineraal Dumortieriet vermindert angsten, helpt tegen depressie, nervositeit, stress, verslaving, vermindert hoofdpijn, krampen, diarree, misselijkheid, braken, helpt tegen paniek aanvallen, kalmeert bij zonnebrand, vermindert overgevoeligheid.

Eigenschappen bevorderen met Dumortieriet :
Het mineraal Dumortieriet kan helpen het leervermogen te vergroten, geeft mentale discipline, innerlijke leiding en inzicht, bevordert de wilskracht helpt je om te focussen, vergroot de concentratie, bevordert geduld en moed.

Toepassing van Dumortieriet:
Het mineraal Dumortieriet kun je gebruiken bij meditatie, onder je kussen leggen of op de huid dragen als sieraad, zeer geschikt voor studenten of wanneer je astrologie of tarot aan het leren bent, gezien de complexiteit van het symbolisme. Dumortieriet wordt ook gebruikt als elixer waarbij hij vertrouwen en kalmte geeft.

Dumortieriet harmoniseert met:
Het mineraal Dumortieriet kan goed samen met lapis lazuli en lazuliet ter bevordering van heldere vermogens. Met blauwe saffier samen wordt de mentale discipline extra gestimuleerd. Met Fenakiet wordt er extra energie aan het derde oog gegeven zodat je nieuwe inzichten en visioenen kunt krijgen. Met Azeztuliet wordt de spirituele lading van Dumortieriet dieper om je ervaringen en beelden naar een hoger plan te trekken.

Helende kracht en geneeskrachtige werking van edelstenen en mineralen
De aarde bestaat uit het overgrote deel uit (meer dan 95%) mineraalvormende elementen.